עוף פיקטה עם צלפים ואספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיקטה עוף עם צלפים ואספרגוס. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. נסו עוף פיקטה עם צלפים, עוף פיקטה עם צלפים, ו עוף פיקטן ואספרגוס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
החזק את קצה האספרגוס ביד אחת וקצה ביד השנייה. לכופף את הקצה למטה עד שהוא נשבר. זרוק את קצה הגבעול.
חותכים כל חנית באלכסון לחתיכות 1 אינץ'.
להעביר אספרגוס לתבשיל קטן ולהוסיף מים. כיסוי ומיקרוגל על כוח גבוה במשך 2 דקות או עד אספרגוס הוא ירוק בהיר ופשוט רך.
חזה עוף לקצץ וקילו קלות בין שני יריעות ניילון לעטוף לעובי אפילו אינץ'. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומחפרים בקמח למעיל, מתנערים מעודף. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני. לבשל עוף 2 דקות לכל צד לחום בקלילות.
הוסף מדיירה, מרק עוף, מיץ לימון וצלפים למחבת ולהביא לרתיחה, ערבוב לגרד כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להחזיר עוף למחבת ולהפוך מעיל עם רוטב. להפחית חום ומבשל, חשוף, במשך 3 עד 4 דקות או עד עוף זה מבושל דרך, מתהפך פעם אחת.
הסר עוף להגשה צלחות ורוטב להרתיח עד מופחת מעט מעובה.
מוסיפים אספרגוס וחום דרך.
הסר מחום ומערבולת בגלידת לימון ו 2 כפות חמאה. רוטב כפית על עוף להגיש.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;