עוף פסטו קרמי עם עגבניות צלויות
זה עובד טוב כמו תבלין. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צנוברים, פסטו, פירורי לחם, ועלי בזיליקום. מתכונים דומים: אטריות פסטו קישואים עם עגבניות קלויות ועוף בגריל, אטריות פסטו קישואים עם עגבניות קלויות ועוף בגריל, ו פטריות פורטבלו פסטו, או עוף, המבורגרים עם עגבניות קלויות במרינדה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
השתמש בסכין חדה קטנה כדי לעשות חריץ לאורך הצד של כל חזה עוף כדי ליצור כיס.
מערבבים יחד את הפסטו ואת מסקרפונה, ואז בזהירות כפית רבע מהתערובת לתוך כל חזה עוף להחליק על הפתח לאטום.
מברשת קצת שמן, על 1 כפית, על כל חזה עוף העונה היטב. תטה את פירורי הלחם על צלחת גדולה ועונה.
מניחים כל שד על הצלחת ולחץ בכל רחבי עם פירורי הלחם.
מניחים בתבנית אפייה רדודה משומנת קלות יחד עם העגבניות (שמר יחד על הגפן בכמה צרורות).
מבשלים בתנור במשך 20-25 דקות עד שהעוף מתחיל להפוך לזהב ומבושל דרך. לפזר על צנוברים ומבשלים 2 דקות יותר.
מפזרים עלי בזיליקום ומגישים תפוחי אדמה חדשים או לחם פריך.