קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

עוף פרמזן קרמי לשניים

עוף פרמזן קרמי לשניים
המתכון עוף פרמזן שמנת לשניים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתאים ל-45 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, ירקות, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, עוף ופטריות פרמזן שמנת, ו עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה).

הוראות

1
מערבבים פירורי קרקר ו 1 כף. פרמזן על צלחת קטנה. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטבול בתערובת פירור, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל שד. לחץ פירורים בעדינות לתוך עוף כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2
להביא מרק 1 כוס ומים להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הוסף אורזו; מבשלים על חום בינוני-נמוך 9 דקות. או עד רוב הנוזל נספג אורזו הוא רך. בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים עוף; מבשלים 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר עוף ממחבת, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות עוף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים Neufchatel ומרק שנותר לטפטוף במחבת. מביאים רק לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מבשלים 3 דקות. או עד הרוטב מעובה, ערבוב לעתים קרובות. בינתיים, מוסיפים ירקות לתערובת orzo; מבשלים 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
NeufchatelNeufchatel
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תערובת orzo כפית על 2 צלחות הגשה; למעלה עם עוף. מערבבים פרמזן הנותרים לתוך רוטב Neufchatel; כפית על עוף.
מרכיבים שתצטרך
NeufchatelNeufchatel
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.