עוף פרפר
עוף פרפר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, מתכון ראשוני משמש 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל 570 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, עלי רוזמרין, גרידת לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 75%. מתכונים דומים: פרפר אידיוט עוף, עוף צלוי, פרפר, ו עוף צלוי, פרפר.
הוראות
מערבבים את הרוזמרין הקצוץ, השום, גרידת הלימון, מיץ הלימון, 1 כף שמן זית, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל יחד בקערה קטנה ליצירת עיסה.
הניחו את התרנגולות על תבנית, עם העור כלפי מעלה, ושחררו את העור מהבשר בעזרת האצבעות.
מניחים 1/2 מהעיסה מתחת לעור של כל עוף. משפשפים את כל העיסה שנותרה מבחוץ ובצד התחתון של התרנגולות.
הופכים את עור העוף כלפי מטה ומפזרים את פרוסות הלימון וענפי הרוזמרין על כל עוף. מתבלים במלח ופלפל.
מגלגלים כל עוף למעלה, מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
מורחים את הגחלים בשכבה צפופה 1 ומברישים את הגריל בשמן. מגלגלים את התרנגולות, מניחים אותן על הגריל ומבשלים 12 דקות מכל צד.