קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות67
מגזין

עוף פרפר בסגנון יווני

עוף פרפר בסגנון יווני
עוף פרפר בסגנון יווני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 2 מנות עם 2507 קלוריות, 148 גרם חלבון, ו 196 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 68% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן קנולן, חומץ יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי שחמט לימון אוכמניות עם רוטב ג'מבלברי דבש. איך זכיתי במלחמות המזון - עוגה או תחרות למות כמו קינוח. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 83%. נסו צלעות חזיר בסגנון קובני, עוף בסגנון יווני, ו עטיפות עוף בסגנון יווני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לבינוני. אם באמצעות עץ או פחם אחר, לעבור לצד 1 של גריל; אם באמצעות גז, להשאיר 1 סעיף כבוי.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מתבלים עוף משני הצדדים במלח ופלפל, ומזלפים היטב שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים על עור הגריל כלפי מטה על אש ישירה, מבשלים עד להזהבה ומעט חרוך. פתח וסגור את הגריל, לפי הצורך, כדי לשמור על החום מבלי לתת לעור להישרף. כאשר העור חרוך יפה ושלפוחיות, התהפך ועבר לחום עקיף, סגור מכסה והמשיך בבישול עד שהוא פשוט מבושל, בערך 17 דקות יותר, או עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לעוף רושם 155 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
בזמן שהעוף מתבשל מברישים בשמן עגבניות, לימונים ופרוסות בצל ומתבלים במלח ופלפל. לימונים גריל לחתוך בצד למטה עד חום זהוב, ועגבניות לחתוך בצד למטה עד חרוך מעט. גריל פרוסות בצל, מרפרף פעם אחת, עד להתרכך מעט חרוך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מכינים את הוויניגרט על ידי הקצפת החומץ והחרדל לתערובת אחידה. מקציפים לאט את שמן הזית, ואז מקציפים פנימה את האורגנו ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
להגשה, חצבו את העוף ל -6 עד 8 חתיכות הגשה וסדרו בקערת הגשה רדודה גדולה. מסדרים את העגבניות והבצל, כולם מלבד 1 מחצי הלימון, ואת המלפפונים מעל ומסביב לעוף. מפזרים מעל את הזיתים וגבינת הפטה ואז מזלפים ויניגרט. קורעים את עלי הבזיליקום מעל המנה, ואז דופקים את היוגורט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה