קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

עוף פתוח קאפרי באגט

עוף פתוח קאפרי באגט
עוף פתוח קאפרי באגט דורש על 14 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חזה עוף קלוי, שום, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו פיתות עוף עם פנים פתוחות, כריכי עוף וייטנאמיים עם פנים פתוחות, ו עוף עם פנים פתוחות קורדון בלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב טוב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על הצדדים לחתוך של חצאי באגט. מסדרים עלי בזיליקום על תערובת מיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בגטבגט
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
3
שכבת עוף, בצל, וגבינה על גבי בזיליקום. מטגנים 3 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 2 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חותכים כל באגט חצי ל 3 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
5
מגישים באופן מיידי.