קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות14
ציון בריאות1
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

פנקייק בטטה

פנקייק בטטה
מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חלב-חמאה, תפו " א תפוז-כהה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פנקייק בטטה, פנקייק בטטה, ו פנקייק (עם בטטה).

הוראות

1
בקערה בינונית, לערבב ביסקוויק, חלב חמאה, בטטות, ביצים, קינמון וסוכר עם חוט whisk או מזלג עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
תערובת אפייהתערובת אפייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מברשת מחבת או מחבת nonstick עם שמן צמחי; מחבת חום עד 177°, או מחבת חום מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד הקצוות יבשים. Turn; לבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מגישים עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ