פנקייק בטטה
מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חלב-חמאה, תפו " א תפוז-כהה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פנקייק בטטה, פנקייק בטטה, ו פנקייק (עם בטטה).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב ביסקוויק, חלב חמאה, בטטות, ביצים, קינמון וסוכר עם חוט whisk או מזלג עד מעורבב.
מברשת מחבת או מחבת nonstick עם שמן צמחי; מחבת חום עד 177°, או מחבת חום מעל חום בינוני-נמוך.
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד הקצוות יבשים. Turn; לבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.