קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוף צ'ילי דובדבן עם רוטב טבילה

עוף צ'ילי דובדבן עם רוטב טבילה
עוף צ'ילי דובדבן עם רוטב טבילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 620 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צימוקים, מלח, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: עוף קוקוס עם רוטב צ'ילי מתוק, עוף צ'ילי מתוק עם רוטב בוטנים, ו רצועות עוף מטוגן דרומיות עם רוטב שום צ'ילי.

הוראות

1
שים את הצימוקים בקערה קטנה ושופכים את המיץ מהדובדבנים המשומרים עליהם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
צימוקיםצימוקים
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים את התנור ל 177°. מפזרים את פרוסות הבצל על החלק התחתון של תבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מתבלים את העוף עם אבקת שום, פפריקה, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
עוף שלםעוף שלם
פפריקהפפריקה
4
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא חם למדי אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את העוף, בקבוצות, ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד, מוסיפים את השמן הנותר 1 כף בכל פעם, במידת הצורך. כמו חתיכות עוף חום, לסדר אותם, צד העור למעלה, על גבי הבצל בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
הסר את המחבת מהחום וזרוק את כל השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים כוס שרי למחבת ומגרדים את כל החלקים החומים. מערבבים ברוטב צ ' ילי, סוכר חום, כוס מים, ואת צימוקים מנופח עם מיץ דובדבנים. להביא את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן לשפוך אותו על העוף. צלוי, חשוף, מתבוסס מדי פעם, במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
סוכר חוםסוכר חום
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
עוף שלםעוף שלם
צימוקיםצימוקים
שרי.שרי.
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
יוצקים את הכוס שרי הנותרת סביב העוף, מפיצים את הדובדבנים בכל המחבת, ובסט. צלי, צולה מדי פעם, עד מבושל דרך, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
עוף שלםעוף שלם
שרי.שרי.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מעבירים את העוף למגש חם ומכסים כדי להתחמם. מסננים את הנוזל לתוך סיר בגודל בינוני, הזמנת מוצקים. מביאים את הרוטב החרוך לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומרתיחים עד מופחת בשליש אחד, או עד עבה, 8 עד 10 דקות (יותר אם אתה אוהב רוטב עבה).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
כפית את הבצלים, דובדבנים, וצימוקים על העוף, ולהעביר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
עוף שלםעוף שלם
צימוקיםצימוקים
בצלבצל
רוטברוטב
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;