עוף צלוי
עוף צלוי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מי מלח, מלח כשר, מגורי עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די גרוע. נסו עוף צלוי, עוף צלוי, ו עוף צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרכיבים מי מלח עם 2 qts. מים ב-2-גל. שקית פלסטיק שניתן לאטום מחדש.
הוסף עוף, חותם, וצינה במשך 15 דקות עד 2 שעות.
הפוך רוטב: לעטוף בייקון סביב טימין; לקשור עם חוט מטבח.
מחממים שמן בסיר על חום בינוני.
מוסיפים צרור טימין ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מוסיפים בצל ושום. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים במרכיבים הנותרים ומבשלים על אש נמוכה, מכוסה, 20 דקות.
הסר טימין; כפית 1/2 של רוטב לקערה.
הכינו מנגל גז לחום דו-מפלסי (500 עד 550 באזור אחד וכ-300 באזור אחר). נגב באח בישול עם מגבות נייר משומנות. לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר יותר, מפזרים מלח ופלפל, טפטוף עם קצת שמן.
גריל עור עוף בצד למטה על אזור חום גבוה 5 עד 7 דקות. להעביר חתיכות לאזור קריר, מתהפך, ומבשלים 20 דקות, מכוסה. רוטב כפית מחבת על צד העור ומבשלים עוף עד מדחום שנקרא באופן מיידי אמצעים 160 בחלק העבה ביותר (או לחתוך כדי לבדוק), 15 עד 20 דקות.
להוסיף לחות. תמלאו את העוף שלכם בתמיסה של מלח, סוכר ותבלינים. הבשר יהיה שמנמן ולספוג את התבלינים, כך הטעם הוא לא רק על העור. (זה גם עובד ממש טוב עבור חזיר וצלעות קצרות.)
הגדר שני אזורי חום. צור אזור חם ואזור בינוני עד נמוך. טעות אחת שאנשים עושים היא לצלות חתכים עבים יותר, כמו עצמות-ב עוף וצלעות חזיר, על חום גבוה ישיר. הם ישרפו מבחוץ ויישארו בפנים.
התחל את צד עור העוף למטה. כדי לקבל עור פריך, זהוב, לשים אותו בצד העור מעל האזור החם ולתת לו להפוך חום נחמד, זהוב. ואז להפוך אותו על האזור הבינוני כדי לסיים את הבישול.
הפוך רוטב ברביקיו משלך. זה קל ואתה תיראה כמו כוכב רוק.