עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר קלוי פאן וגזר הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1703 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך סלרי, מרווה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חתונה עם אוכמניות וורדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, רגל צלויה של חזיר בר, ו ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את העצמות, מים, גזר, בצל, סלרי, רוזמרין, מרווה, ו peppercorns ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כ 3 שעות, ברפרוף מדי פעם. מסננים את המניה. מדוד 3 1/2 כוסות של מלאי לבישול פארו, ושומר כל שאריות לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
רוזמרין
גזר
סלרי
פארו.
בצל
מלאי
מים
מרווה
ציוד שתשתמש בו
סיר
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים כל אחת מהתרנגולות, התרנגולות או היונים במחצית ואז מתבלים בכל רחבי עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מלח כשר
בשר משחק
3
במחבת sauté גדולה מעל חום גבוה בינוני, לחמם את השמן. עבודה בקבוצות, להוסיף את הציפורים, צד העור למטה, למחבת לצרוב עד העור הוא חום זהוב caramelized.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מעבירים את הציפורים, כפי שנעשה, למחבת צלייה או לסדין אפייה גדול מעוטר וצולים בתנור עד שמד חום מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך (אל תיגע בעצם) רושם 165°f.
מרכיבים שתצטרך
עצם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת צלייה
מדחום מטבח
תנור
1
בסיר בינוני על חום מתון, לבשל את הבייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושופכים חצי משומן הבייקון שניתנו למחבת סאוטה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
3
מוסיף את שאלוט לסיר המקורי ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד שקוף ואז להוסיף את פארו ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד רק קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
פארו.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הוסף את שמורות 3 1/2 כוסות של מלאי farro ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל עד רך ועדין.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
מלאי
5
בעוד פארו הוא רותח, לחמם את השומן בייקון שניתנו במחבת sauté הבינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
פארו.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הפטריות ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שוחרר על ידי הפטריות הוא התאדה, כ 5 דקות. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מלח כשר
פטריות
7
מוסיפים את הפטריות ובייקון לפארו ומערבבים לשלב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בייקון
פארו.
1
בסיר קטן על חום נמוך בינוני, להביא את שמן הזית, מרווה, ו peppercorns לרתיחה. כבה את החום ותן לשמן להתקרר עד שהוא ריחני עם מרווה ופלפל. ברגע שמתקרר, מסננים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שמן זית
מרווה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
בסיר קטן על חום מתון, להביא את האוכמניות, דומדמניות, יין אדום, דבש וחומץ לרתיחה. המשך להתבשל עד התערובת היא עבה ג ' יימברס, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
דומדמניות
יין אדום
חומץ
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מסדרים את השומר והגזר במנות אפייה נפרדות או בסדינים אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גזר
שומר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
טפטוף כל אחד עם 1 כף שמן זית ואז מתבלים עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי. צולים, פונים מדי פעם, עד רך וקרמל היטב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מלח כשר
שמן זית
4
מעבירים לקערה גדולה, טפטוף עם סירופ מייפל וחומץ, מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, אם תרצו, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מלח כשר
סירופ מייפל
חומץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחלקים את פארו בין 4 צלחות, ולאחר מכן העליון כל עם ירקות ועופות.