קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת

עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת
עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר קלוי פאן וגזר הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1703 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך סלרי, מרווה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חתונה עם אוכמניות וורדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, רגל צלויה של חזיר בר, ו ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את העצמות, מים, גזר, בצל, סלרי, רוזמרין, מרווה, ו peppercorns ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כ 3 שעות, ברפרוף מדי פעם. מסננים את המניה. מדוד 3 1/2 כוסות של מלאי לבישול פארו, ושומר כל שאריות לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
סלריסלרי
פארו.פארו.
בצלבצל
מלאימלאי
מיםמים
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים כל אחת מהתרנגולות, התרנגולות או היונים במחצית ואז מתבלים בכל רחבי עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלח כשרמלח כשר
בשר משחקבשר משחק
3
במחבת sauté גדולה מעל חום גבוה בינוני, לחמם את השמן. עבודה בקבוצות, להוסיף את הציפורים, צד העור למטה, למחבת לצרוב עד העור הוא חום זהוב caramelized.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים את הציפורים, כפי שנעשה, למחבת צלייה או לסדין אפייה גדול מעוטר וצולים בתנור עד שמד חום מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך (אל תיגע בעצם) רושם 165°f.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
1
בסיר בינוני על חום מתון, לבשל את הבייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושופכים חצי משומן הבייקון שניתנו למחבת סאוטה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מוסיף את שאלוט לסיר המקורי ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד שקוף ואז להוסיף את פארו ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד רק קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הוסף את שמורות 3 1/2 כוסות של מלאי farro ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל עד רך ועדין.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
מלאימלאי
5
בעוד פארו הוא רותח, לחמם את השומן בייקון שניתנו במחבת sauté הבינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפטריות ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שוחרר על ידי הפטריות הוא התאדה, כ 5 דקות. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלח כשרמלח כשר
פטריותפטריות
7
מוסיפים את הפטריות ובייקון לפארו ומערבבים לשלב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בייקוןבייקון
פארו.פארו.
1
בסיר קטן על חום נמוך בינוני, להביא את שמן הזית, מרווה, ו peppercorns לרתיחה. כבה את החום ותן לשמן להתקרר עד שהוא ריחני עם מרווה ופלפל. ברגע שמתקרר, מסננים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שמן זיתשמן זית
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
בסיר קטן על חום מתון, להביא את האוכמניות, דומדמניות, יין אדום, דבש וחומץ לרתיחה. המשך להתבשל עד התערובת היא עבה ג ' יימברס, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
דומדמניותדומדמניות
יין אדוםיין אדום
חומץחומץ
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים את השומר והגזר במנות אפייה נפרדות או בסדינים אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
טפטוף כל אחד עם 1 כף שמן זית ואז מתבלים עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי. צולים, פונים מדי פעם, עד רך וקרמל היטב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלח כשרמלח כשר
שמן זיתשמן זית
4
מעבירים לקערה גדולה, טפטוף עם סירופ מייפל וחומץ, מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, אם תרצו, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלח כשרמלח כשר
סירופ מייפלסירופ מייפל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחלקים את פארו בין 4 צלחות, ולאחר מכן העליון כל עם ירקות ועופות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עופותעופות
פארו.פארו.
2
מקשטים את הצלחות עם קומפוט ברי ושמן מרווה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
פירות יערפירות יער
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
3
מאת המאסטר
4
שף, © 2013 FOX

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזיר בר קצוץ או בייקון רגילחזיר בר קצוץ או בייקון רגיל4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי5פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מים נוספיםמים נוספים4שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1צלע בינוניתצלע סלרי בינוניתצלע סלרי בינונית4smallsתרנגולות משחק שלם, תרנגולות קטנות, או יוניםתרנגולות משחק שלם, תרנגולות קטנות, או יונים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרדומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפארו.פארו.21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרנורות שומר, חתוכות לפלחי ו coredנורות שומר, חתוכות לפלחי ו cored2sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי2sprigsמרווה טרייהמרווה טרייה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי מרווה טריים קצוציםעלי מרווה טריים קצוצים2פלפל ירוק שלםפלפל ירוק שלם32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פרוסותפטריות פרוסות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות11 כף אורגנו מיובש1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1( חצילים)שאלוט, טחוןשאלוט, טחון11 כף אורגנו מיובש1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1בצל צהוב בינוני, קצוץבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות