עוף צלוי ברוזמרין-לימון
עוף צלוי ברוזמרין-לימון אורך כשעה וחצי מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 242 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . תמורת 91 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנות ל-6 אנשים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתית וקדומה . לכו לחנות וקנו עוף מטוגן, לימון, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק מעטים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. היא מוגשת לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 39% , וזה די גרוע. נסו את "עוף צלוי עם תפוחים ורוזמרין" , "שוק טלה צלייה קלה בשום עם רוזמרין ופטרוזיליה" , ו"עוף בגריל לימון ורוזמרין" (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים את העוף; יבשים בטפיחות קלות בעזרת מגבות נייר.
לערבב שום ורוזמרין. למרוח את העוף מבפנים ומבחוץ בתערובת השום. לחצות ולסחוט את הלימון.
מפזרים 2 כפות מיץ לימון על העוף המוכן.
הניחו את חצאי הלימון הסחוטים בחלל הגוף.
שיפדו את עור הצוואר לגב. קשרו את הרגליים לזנב; השתמשו בחוט כותנה 100%; סובבו את קצות הכנפיים מתחת לגב.
מניחים את העוף, כשהצד של החזה כלפי מעלה, על רשת בתבנית צלייה שטוחה. מכניסים את מדחום הבשר למרכז שריר הירך הפנימי, ומוודאים שהנורה לא נוגעת בעצם.
אופים, ללא כיסוי, בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות צלזיוס במשך שעה ורבע עד שעה וחצי או עד שמדחום הבשר מראה 74 מעלות צלזיוס ומקלות התוף נעים בקלות בתוך שקעיהם, תוך מברישה מדי פעם בטפטופים.