קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

עוף צלוי בתנור מכרזים Saltimbocca

עוף צלוי בתנור מכרזים Saltimbocca
מכרזים עוף צלוי בתנור Saltimbocca דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלחי לימון, מלח ופלפל, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו מכרזים עוף מטוגן בתנור, מכרזי עוף מטוגנים בתנור וצ'יפס, ו בייקון אפוי בתנור עטוף מכרזי עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עוף העונה עם מלח ופלפל, העליון כל מכרז עם 2 עלים של מרווה. לעטוף כל מכרז עם פרוסת בשר חזיר. מעיל את המכרזים בנדיבות בשמן זית, כמה כפות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
מכרזי עוףמכרזי עוף
מרווהמרווה
עוטףעוטף
חםחם
3
מסדרים בשר על תבנית אפייה על נייר קלף ואופים עד פריך ומוצק, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
כדי לשרת, פרוסת בשר על הטיה וערימה על ריזוטו ספגטי שבור פטריות בר עם ארוגולה ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ספגטיספגטי
פטריותפטריות
ארוגולהארוגולה
בשרבשר
5
לחלופין, שיפוד המכרזים ומגישים עם טריזי לימון על צלחת כמנה ראשונה או שנייה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מכרזי עוףמכרזי עוף
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
6
מניחים פטריות, מלאי ומים בסיר רוטב וחום, להתחמם על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
רוטברוטב
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מחממים מחבת סאוט בינונית או מחבת ריזוטו עם 3 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 3 סיבובים של המחבת, מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים בצל ושום למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד למכרז 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים פסטה וטוסט עד שזהוב עמוק בצבע ואגוזי מאוד בניחוח, 6 עד 7 דקות. מערבבים ביין ולתת לו לבשל משם, 1 דקה. מצקת במלאי כל כמה דקות, ערבוב במשך דקה טובה עם כל תוספת של מניות לפתח עמילנים. להתאדות כמעט את כל הנוזל לפני כל תוספת של מניות. פסטה תבשל מהר יותר ואז אורז. התחל טעימות לאחר כ 8 עד 9 דקות של זמן בישול ברגע שאתה מתחיל להוסיף מלאי. כאשר אתה עד הכוס האחרונה של הנוזלים שלך, להסיר פטריות, קוצצים ולהוסיף פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פסטהפסטה
מלאימלאי
טוסטטוסט
אורזאורז
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
בעוד הפסטה מבשלת, טוסט אגוזי לוז במחבת עד ריחני. לקלף אגוזים על ידי שפשוף את העורות במגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
פסטהפסטה
טוסטטוסט
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מחבתמחבת
11
כאשר פסטה מבושלת אל דנטה, מערבבים חמאה לתוך המחבת ואז מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
שמלה ארוגולה עם מיץ לימון, שמן זית טפטוף, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
ארוגולהארוגולה
13
מגישים ריזוטו בקערות רדודות עם ירקות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן8בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)1חבילהפטריות בר מיובשות מעורבות או פטריות פורצ'יניפטריות בר מיובשות מעורבות או פטריות פורצ'יני1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2ציפורן גדולהשום, מגורד או קצוץ דקשום, מגורד או קצוץ דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוזאגוזי לוז1לימון, juicedלימון, juiced4טריזים לימוןטריזים לימון2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, בתוספת טפטוףשמן זית כתית מעולה, בתוספת טפטוף1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמג'יאנו-רג' יאנו, 3 חופניםפרמג'יאנו-רג' יאנו, 3 חופנים8פרוסותProsciutto di ParmaProsciutto di Parma8עלים1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ספגטי, שבור לחתיכות קטנותספגטי, שבור לחתיכות קטנות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

מכרזי עוף עובדים ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.