ריזוטו פטריות
מתכון ריזוטו פטריות מוכן בסביבות 3 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 263 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אורז ארבוריו, טימין, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה די טוב. נסו ריזוטו איי פונגי (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים, למעט פרמזן, בסיר איטי.
מבשלים על גבוה, ערבוב כל 30 דקות במשך 2 שעות.
בדוק עקביות. ממשיכים לבשל, תוך ערבוב כל 10 עד 15 דקות במשך 30 דקות עד 1 שעה. היזהר לא לבשל ריזוטו יתר על המידה. (אורז צריך להיות אל דנטה, לא רגיש.)
מערבבים פרמזן לפני ההגשה.