פילאף האורז של שרה
פילאף האורז של שרה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 220 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם חמאה, פסטה אורזו, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו פילאף אורז אורן (פילאף אורז פיונון), עוגות שרה ברנהרדט (שרה ברנהרדט-קאגר) (דנית), ו פילאף אורז ירקות בסיר האורז (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת מכסה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים פסטה אורזו עד להזהבה. מערבבים בצל ומבשלים עד בצל הופך שקוף, ואז מוסיפים שום ומבשלים במשך 1 דקה.
מערבבים פנימה את האורז ומרק העוף. הגבירו את האש לגבוהה והביאו לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות, ואז מוך עם מזלג.