עוף צלוי הדרים-שום
עוף צלוי הדרים-שום הוא מנה עיקרית ללא גלוטן, חלבית, פליאוליתית וראשונית . מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -57 גרם חלבון , 33 גרם שומן , ובסך הכל 549 קלוריות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל טרי טרי, שמן זית, ירכי עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 6 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71% . גזרים צלויים בהדרים מזוגגים בדבש , עוף הדרים עם משמש, בוטנים ונענע , ועוף הדרים דבש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שים את העוף בקערה גדולה לא מתכתית.
שמים את קליפת התפוז והליים בקערה קטנה ומוסיפים את מיצי הפירות.
טורפים פנימה את שמן הזית, השום, 1 כפית מלח וטחינה נדיבה של פלפל שחור.
יוצקים את המרינדה על העוף ומערבבים עד לציפוי היטב. להשרות במשך 20 עד 30 דקות אך לא יותר מ-45 דקות.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F. שים מתלה על תבנית אפייה עם שוליים. בעזרת מלקחיים, מוציאים את חלקי העוף מהמרינדה ומסדרים אותם על הרשת ומשאירים מרווח בין כל חלק.
מטפטפים כף קטנה מהמרינדה על החלק העליון של כל נתח עוף; מתבלים היטב במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד שהעוף מבושל והמיצים מתבהרים כאשר מחוררים בשר בסכין, כ-45 דקות.
מעבירים את העוף לצלחת הגשה. מצננים מעט לפני ההגשה או מניחים עד לטמפרטורת החדר לפני שמכניסים לקירור לשימוש מאוחר יותר.