עוף קלוי ותפוחי אדמה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 58 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל 1069 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטרוזיליה, תיבול עופות, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 69%, המנה הזו טובה. נסו עוף צלוי עם תפוחי אדמה, עוף צלוי ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי עם תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה הקפיצו סלרי ובצל בחמאה במשך 5-6 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה את תיבול העופות והמרווה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים את קוביות הלחם בקערה גדולה. מערבבים תערובת סלרי ומרק עוף; זורקים בעדינות עד לקבלת לחות. רגע לפני האפייה, ממלאים עוף באופן רופף; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
מקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
שלב את הפפריקה, המלח והפלפל; משפשפים מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לניתוק למשך 1-1/2 שעות, ומציפים כל 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את תפוחי האדמה סביב עוף; מכסים ואופים 1-1 / 2 שעות ארוכות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים ומדחום בשר קורא 180 ניתנים לעופות ו-165 ניתנים למלית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מפזרים פטרוזיליה. שמרו טפטופי מחבת וסמיכו לרוטב אם תרצו.