חומוס קלאסי עם צ'יפס פיתה מתובל אפוי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. אם יש לך כמון טחון, מיץ לימון, טחינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו חומוס קלאסי עם צ'יפס פיתה מתובל אפוי, חומוס חצילים מתובל W/ פיתות צ'יפס, ו חומוס ביתי מועדף עם שבבי פיתה מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה של מעבד מזון, מוסיפים את החומוס, טחינה, שמן, מיץ לימון, שום, כמון, מלח ופלפל. תהליך עד חלקה וקרם, הוספת קצת מים כדי להפוך אותו עקביות של מטבל. לטעום ולהתאים את התיבול עם יותר לימון, כמון, מלח ופלפל. לגרוף את החומוס לתוך קערה. (ניתן לכסות ולקרר בשלב זה עד 3 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צרור תרד טרי (בערך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
8 (U-12) שרימפס
טחינה
¼ כפית אורגנו
קליפות מלימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
צ'דר טרי מגורר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
כאשר מוכן לשרת, מקשטים עם כמון, פפריקה, טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
4
מגישים עם מתובל ' n
5
פיתות אפויות או קרודיט.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפס
6
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
חותכים את הפיטות לרבעים ולהפיץ אותם על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שילוב של ה-2
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
בקערה קטנה, להקציף יחד את שמן הזית, זעתר, ומלח ים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
טפטוף תערובת זו על חתיכות פיתה ולזרוק אותם יחד עם הידיים שלך כדי לצפות אותם באופן שווה.