אורז מטוגן עם זנגביל, הויסין, ושומשום עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 294 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך שורש ג'ינג'ר, ברוקולי, תרמילי אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה די טוב. נסו ג'ינג'ר ריח דבש הויסין ירכיים עוף עם שומשום, עוף מוקפץ עם זרעי שומשום, ו מערבבים ברוקולי מטוגן עם ג'ינג'ר ורוטב הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את האורז לא מבושל, ומבשלים עד קלוי, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים כ 15 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בעוד האורז מתבשל, מערבבים יחד את רוטב הויסין, רוטב ברביקיו, חמאת בוטנים, רוטב סויה, שום וג ' ינג ' ר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
(כגון Crunch Bar)
רוטב הויסין
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
כאשר האורז נעשה בישול, לחמם את שמן שומשום בווק או מחבת גדולה על חום בינוני גבוה. כאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד ברור.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים את הגזר, ומבשלים כ 1 דקה, ואז מוסיפים את האורז, ומערבבים ומטגנים במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מוסיפים את הברוקולי והאפונה; מבשלים ומערבבים בערך 1 דקה. לדחוף הכל לצדדים של הווק, ולשבור את הביצים למרכז. לטרוף עד מבושל דרך, מנסה לשמור על הביצה הגולמית מלהתערבב עם כל דבר אחר. כאשר הביצים מבושלות, מערבבים אותם עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
כבה את החום, ומערבבים כמחצית מהרוטב, טועמים ומוסיפים יותר לפי הצורך. אתה אולי לא צריך את כל הרוטב, אבל אם אתה משרת את זה עם בשר זה עושה רוטב טוב גם בשביל זה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מפזרים זרעי שומשום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)