עוף צלוי חריף
לך לחנות ותביא פלפל קאיין, בזיליקום, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 24%. נסו עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה, עוף צלוי מעושן מתובל שלם מ ' Pitt Cue Co.: ספר הבישול, ו ארוחת ערב: עוף צלוי עם זיגוג Hoisin חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
יש לשטוף את העוף ביסודיות בפנים ובחוץ מתחת למים זורמים קרים ולהסיר את כל השומן. להתייבש עם מגבות נייר.
מכניסים עוף לתבנית אפייה קטנה. לשפשף עם שמן זית.
מערבבים את המלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום, פפריקה ופלפל קאיין יחד ומפזרים על עוף.
צולים את העוף בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. מנמיכים את התנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C) ולהמשיך צלייה לטמפרטורה פנימית מינימלית של 165 מעלות F (74 מעלות C), כ 40 דקות יותר.
בואו מגניב 10 עד 15 דקות לשרת.