קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוף צלוי חריף

עוף צלוי חריף
לך לחנות ותביא פלפל קאיין, בזיליקום, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 24%. נסו עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה, עוף צלוי מעושן מתובל שלם מ ' Pitt Cue Co.: ספר הבישול, ו ארוחת ערב: עוף צלוי עם זיגוג Hoisin חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יש לשטוף את העוף ביסודיות בפנים ובחוץ מתחת למים זורמים קרים ולהסיר את כל השומן. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מכניסים עוף לתבנית אפייה קטנה. לשפשף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מערבבים את המלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום, פפריקה ופלפל קאיין יחד ומפזרים על עוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
עוף שלםעוף שלם
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח
5
צולים את העוף בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. מנמיכים את התנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C) ולהמשיך צלייה לטמפרטורה פנימית מינימלית של 165 מעלות F (74 מעלות C), כ 40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו מגניב 10 עד 15 דקות לשרת.