עוף צלוי מאת קווין סברגה
גשו לסופר וקנו מלח, עירית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. מתכונים דומים: קווין הוא אלו גובי, הבשר המשומר הטוב ביותר של קווין, ו מרק הדלעת של קווין מהגרנד קניון.
הוראות
יש לשטוף את העוף ולאפשר אוויר יבש במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מקציפים חמאה, שום, גרידת לימון, גרידת תפוז, עירית, שמן שומשום, טימין, מלח, פלפל שחור וכוסברה בקערה עד לשלב ביסודיות. לשחרר את העור של עוף על חזה וירכיים עם האצבעות שלך; מעיל בנדיבות עוף שלם עם תערובת חמאה, כולל חלל פנימי. הכנס תערובת חמאה מתחת לעור משוחרר.
מניחים עוף על מתלה להגדיר למחבת צלייה עם צד השד למטה. מכסים עוף בנייר אלומיניום, איטום לסכל למחבת צלייה.
צלי בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. מחבת לחשוף, להפוך עוף מעל כך צד השד פונה למעלה, וצולים עד מדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך קורא 165 מעלות F (75 מעלות C), על 20 דקות נוספות.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). המשך עוף צלוי עד העור הוא חום זהוב, על 10 דקות יותר.
תן לתרנגולת לנוח 10 דקות לפני גילוף.