עוף צלוי מעשב לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עשב לימון. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 1240 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 91g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם טימין, שום, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו עוף צלוי עם לימון ועשב., עוף צלוי עם לימון ועשב, ו עוף צלוי בטעם לימון עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: חוט הקצב; מדף קלייה
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בנדיבות מלח ופלפל החלל הפנימי של העוף, ולהוסיף 4 גבעולים רוזמרין, טימין, שום, וחצי לימון. חותכים את הלימון שנותר חצי לפרוסות דקות להחליק אותם מתחת לעור החיצוני של חזה העוף. קח את שאר 2 גבעולי רוזמרין ולהחליק אותם לאורך כל צד של עצם השד מתחת לעור. הכנס את הכנפיים לאחור ומתחת לעוף וקשור את הרגליים יחד אפילו לבישול.
מניחים את העוף, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה מברשת את החלק העליון ואת הצדדים עם שמן זית.
עוף צלוי בתנור, ספוג עם טפטוף לפחות פעם אחת, עד מיצים לרוץ ברור עצם הרגל בקלות מושך מן הבשר, על 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה ו 30 דקות.
מוציאים עוף מהתנור ומכסים בנייר כסף. אפשר לנוח עבור מיצים כדי להפיץ מחדש, לפחות 15 דקות.
לגלף את העוף והמקום על מגש הגשה.