עוף צלוי סיני עם רוטב
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם רוטב סויה, קורנפלור, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: מתכון לחמניות עוף צלוי סיני, עוף צלוי קלאסי עם רוטב, ו עוף צלוי קלאסי ורוטב.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים עוף במחבת צלייה. מעיל עם רוטב סויה ואופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 30 דקות; להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 1 שעה.
טפטוף שמן על עוף ואופים עוד 10 דקות.
מוציאים עוף מהתנור, מניחים על מגש ומתחממים.
כדי להפוך את הרוטב: לשים מחבת צלייה על תנור; לשפוך ציר עוף למחבת ולהביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, גירוד חתיכות של רוטב סויה קרמל. בקערה קטנה, לשלב קורנפלור ומים ומערבבים; מערבבים את התערובת לתוך מחבת צלייה ומערבבים עד משולב היטב רוטב נחמד, עבה נעשה.