תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי במחבת, סקווש, וסלט Chard עם ויניגרט בייקון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 525 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חמאה, רבעי רגל עוף, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: דלעת קלויה סקווש, פקאן, בייקון, מערבבים סלט תרד ירוק ותינוק עם ויניגרט סירופ מייפל, דלעת סקווש וסלט בייקון עם ויניגרט מייפל רוזמרין, ו סלט סקווש קלוי עם ויניגרט מייפל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
2
כדי להכין עוף, לשחרר את העור מחצאי השד ואת הרגל רבעים על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
3
שלב 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור; לשפשף תערובת מלח באופן שווה תחת עור משוחרר.
מרכיבים שתצטרך
4
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים עוף, צד העור למטה, למחבת; מבשלים 5 דקות או עד חום.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים ב 400 במשך 28 דקות או עד רשם מדחום 16
7
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
9
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
10
מסננים טפטוף לתוך קערה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה. מילואים טפטוף ו 2 כפות שומן; להשליך שומן שנותר.
11
כדי להכין סלט, לשלב תפוח, מיץ, ו chard בקערה גדולה; לזרוק מעיל. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים סקווש למחבת; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור. מבשלים 10 דקות או עד מכרז, הופך חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר מהחום; מערבבים בסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים תערובת סקווש לתערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
15
מפזרים סלט עם הנותרים 1/8 כפית פלפל שחור; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
16
כדי להכין ויניגרט, חום שמורות 2 כפות שומן עוף במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוף
17
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 4 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
18
מוסיפים פטריות ושום לתערובת בייקון; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחומץ סיידר, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 1 דקה או עד הנוזל מתאדה. מערבבים בטפטופים שמורים עוף ומרק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
19
הסר מהחום. מסדרים 2 כוסות תערובת תפוחים על כל אחד 4 צלחות; טפטוף כל מנה עם 1/4 כוס ויניגרט. למעלה כל מנה עם 1 חזה עוף חצי או רבע רגל 1, ומפזרים כל מנה עם 2 1/4 כפיות אגוזי מלך.