עוף צלוי עם גבינת עיזים-קרום אגוזי מקדמיה ופטרוזיליה-קוסקוס פימנטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף צלוי עם גבינת עיזים-קרום אגוזי מקדמיה וקוסקוס פטרוזיליה-פימנטו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם חרדל דבש, עלי פטרוזיליה, פימנטוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש באגוזי המקדמיה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה עם שוקולד ואגוזי מקדמיה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. הציון הזה די טוב. נסו קיש כרובית צלויה, פטריות וגבינת עיזים עם קרום קינואה, גבינת עיזים פימנטו של קייטי, ו גבינת עיזים פימנטו של קייטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מצפים תבנית צלייה רדודה בתרסיס בישול ללא מקל.
מתבלים עוף בכל מלח ופלפל שחור ומניחים בתבנית מוכנה.
מברישים חרדל על כל צמרות העוף. ואז מורחים עם גבינת עיזים.
מניחים אגוזי מקדמיה בשקית ניילון ומנפצים עם הצד השטוח של פטיש בשר או תחתית של מחבת כבדה עד לכתישה דקה.
מפזרים אגוזים מעל גבינת עיזים. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים 20 דקות. חושפים ואופים 5 עד 10 דקות נוספות, עד שהגבינה מזהיבה ועוף מבושל.
בזמן שהעוף נאפה, מבשלים קוסקוס לפי הוראות החבילה. מקציפים במזלג, ומערבבים פנימה פימנטוס, פטרוזיליה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מגישים מחצית מהעוף וכל הקוסקוס. שמרו את העוף שנותר לסלט הקצוץ, אם תרצו.