עוף צלוי עם לימון, שום ותפוחי אדמה
אם יש לכם עוף, קרקע מלח ים לא מזוקק, תפוחי אדמה russet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו עוף צלוי שום לימון ותפוחי אדמה, עוף צלוי עם לימון ושום ותפוחי אדמה, ו עוף שום עם לימון קלוי ביוונית של קיטנקל עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 275 F. לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, בזרם עדין של מים. לטפוח אותו יבש, ואז מסבך אותו עם 100% כותנה בישול חוט (זמין כאן).
מניחים את העוף הקרוש בתבנית אפייה, ומסדרים את תפוחי האדמה, שום ולימונים סביב העוף.
מברשת את העוף עם שמן זית, ומפזרים אותו בנדיבות עם מלח ים קצוץ מלוח.
טפטוף כל שמן זית שנותר על תפוחי האדמה, לימון ושום.צלוי, חשוף, ב 275 F במשך 2 שעות, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 375 F ולהמשיך צלייה עוד 45 דקות או עד העור של העוף צ ' יפס והופך חום, ומיצי שלה לרוץ ברור. אפשר לתרנגולת לנוח 10 דקות לפני חיתוך והגשה.