עוף צלוי עם מרק אורז בר
עוף צלוי עם מרק אורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, שמן זית, שרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: מרק דלורית צלוי עם אורז בר ותפוחים, אורז בר עם עוף צלוי, ו עוף עם ירקות קלויים ואורז בר.
הוראות
הכן אורז על פי הוראות החבילה; להפריש.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל קצוץ והבא 4 מרכיבים (בצל דרך פטריות), ומטוגנים במשך 6 דקות או עד הבצל רך. כפית קלות את הקמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין. מערבבים את הקמח, טרגון, ותימין לתערובת הבצל, ומבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 2 כוסות מים, שרי, מרק, וחלב התאדה; מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות או עד עבה מעט. מערבבים אורז מבושל ועוף; לבשל במשך 10 דקות או עד מחומם היטב.