עוף צלוי עם תבלין שום
עוף צלוי עשבי שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 316 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, רוזמרין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף עשבי תיבול עם שום קלוי, עוף צלוי עם עשבי תיבול ושום, ו עוף צלוי בטעם לימון עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 7 מרכיבים.
אם רלוונטי, הסר את הקרביים מהעוף ושמור לשימוש אחר. לשטוף עוף, ולייבש טפיחה. בעדינות לשחרר ולהרים את העור מן השד ומקלות תיפוף עם אצבעות. (לא לגמרי לנתק את העור.) לשפשף תערובת עשב באופן שווה מתחת לעור. בזהירות להחליף את העור.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מתלה חוט משומן קלות במחבת קלייה רדודה משומנת קלות.
אופים ב 450 במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 350, ואופים 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס ב רושם הירך 180, מכסה באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
בואו עוף לעמוד, מכוסה, 10 דקות לפני חיתוך.