מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוף צלוי עם Panzanella אספרגוס, עוף צלוי עם חמאת ריבס ואספרגוס, ו עוף צלוי עם אספרגוס ורוטב טחינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 500°f. טפיחת עוף יבש עם מגבות נייר ועונה על כל הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל. קו עבה מסגרת גיליון גיבוי עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים עוף על נייר כסף, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
העברה לתנור וצלי עד החלק העבה ביותר של השד רושם 140 עד 150 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור, להעביר עוף ללוח חיתוך, ולאפשר לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בזמן שעוף צולה, תכיני ג ' וס. קוצצים צוואר ועצם אחורית לחתיכות 1 אינץ ' עם סכין קצבים, סכין שף כבד, או מזמרה עוף.
מרכיבים שתצטרך
עופות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוף
שפים סכין
קליבר
6
מניחים בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם עם כף עץ עד השחמה מכל הצדדים, כחמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים ירקות כרישה ועלי דפנה ומכסים במים. מבשלים במשך 30 דקות, ואז מתח, השלכת מוצקים. אתה צריך בערך 2 כוסות של jus.
מניחים כרישה לבנה בסיר גדול ויוצקים עוף jus על גבי. לאחר עוף יוצא מהתנור, להביא כרישה לרתוח, להפחית את החום נמוך, לכסות, ולאפשר לבשל עד כרישה הם מכרז ועוף מוכן לשרת, על 15 דקות. עונה כרישה וjus לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בזמן שהעוף נח, מניחים אספרגוס במחבת שעכשיו ריקה שהעוף נצלה בה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות