עוף צלוי קל עם אספרגוס וכרישה
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוף צלוי עם Panzanella אספרגוס, עוף צלוי עם חמאת ריבס ואספרגוס, ו עוף צלוי עם אספרגוס ורוטב טחינה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 500°f. טפיחת עוף יבש עם מגבות נייר ועונה על כל הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל. קו עבה מסגרת גיליון גיבוי עם נייר כסף.
מניחים עוף על נייר כסף, עור כלפי מעלה.
העברה לתנור וצלי עד החלק העבה ביותר של השד רושם 140 עד 150 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 45 דקות.
הסר מהתנור, להעביר עוף ללוח חיתוך, ולאפשר לנוח במשך 15 דקות.
בזמן שעוף צולה, תכיני ג ' וס. קוצצים צוואר ועצם אחורית לחתיכות 1 אינץ ' עם סכין קצבים, סכין שף כבד, או מזמרה עוף.
מניחים בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם עם כף עץ עד השחמה מכל הצדדים, כחמש דקות.
מוסיפים ירקות כרישה ועלי דפנה ומכסים במים. מבשלים במשך 30 דקות, ואז מתח, השלכת מוצקים. אתה צריך בערך 2 כוסות של jus.
מניחים כרישה לבנה בסיר גדול ויוצקים עוף jus על גבי. לאחר עוף יוצא מהתנור, להביא כרישה לרתוח, להפחית את החום נמוך, לכסות, ולאפשר לבשל עד כרישה הם מכרז ועוף מוכן לשרת, על 15 דקות. עונה כרישה וjus לטעום עם מלח ופלפל.
בזמן שהעוף נח, מניחים אספרגוס במחבת שעכשיו ריקה שהעוף נצלה בה.
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לתנור וצולים עד מכרז ושח, כ -10 דקות.
להעביר כרישה לשרת מגש עם כפית מחוררת, עוזב jus במחבת. מערבבים חמאה לתוך jus עד emulsified.
מעבירים אספרגוס ועוף למגש ויוצקים מסביב.