קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

עוף צלוי קל עם אספרגוס וכרישה

עוף צלוי קל עם אספרגוס וכרישה
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוף צלוי עם Panzanella אספרגוס, עוף צלוי עם חמאת ריבס ואספרגוס, ו עוף צלוי עם אספרגוס ורוטב טחינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 500°f. טפיחת עוף יבש עם מגבות נייר ועונה על כל הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל. קו עבה מסגרת גיליון גיבוי עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים עוף על נייר כסף, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
העברה לתנור וצלי עד החלק העבה ביותר של השד רושם 140 עד 150 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מהתנור, להעביר עוף ללוח חיתוך, ולאפשר לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בזמן שעוף צולה, תכיני ג ' וס. קוצצים צוואר ועצם אחורית לחתיכות 1 אינץ ' עם סכין קצבים, סכין שף כבד, או מזמרה עוף.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
שפים סכיןשפים סכין
קליברקליבר
6
מניחים בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם עם כף עץ עד השחמה מכל הצדדים, כחמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים ירקות כרישה ועלי דפנה ומכסים במים. מבשלים במשך 30 דקות, ואז מתח, השלכת מוצקים. אתה צריך בערך 2 כוסות של jus.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ירוקירוק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
מניחים כרישה לבנה בסיר גדול ויוצקים עוף jus על גבי. לאחר עוף יוצא מהתנור, להביא כרישה לרתוח, להפחית את החום נמוך, לכסות, ולאפשר לבשל עד כרישה הם מכרז ועוף מוכן לשרת, על 15 דקות. עונה כרישה וjus לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בזמן שהעוף נח, מניחים אספרגוס במחבת שעכשיו ריקה שהעוף נצלה בה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
11
מעבירים לתנור וצולים עד מכרז ושח, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
לגלף עוף לחתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
להעביר כרישה לשרת מגש עם כפית מחוררת, עוזב jus במחבת. מערבבים חמאה לתוך jus עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מעבירים אספרגוס ועוף למגש ויוצקים מסביב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
15
מגישים באופן מיידי.