עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי קלאסי עם מלית Herbed ורוטב מיושן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 839 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, סביב מלאי טורקיה חם, בית חווה חם מלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם מילוי לחם אפוי ורוטב קרביים, עוף צלוי בסגנון הישן ורוטב., ו הודו צלוי עם מילוי לחם מיושן.
הוראות
מניחים מדף תנור בעמדה הנמוכה ביותר ומחממים תנור ל 163°. חמאה 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת או תבשיל 2 ליטר. מברשת קלה צלייה מתלה עם שמן צמחי ומקום במחבת צלייה.
הסר חבילת פלסטיק או נייר של giblets מטורקיה (בדרך כלל בחלל קטן).
להסיר מן האריזה ולשטוף; ריזרב gizzard ולב; להשליך תקליטונים, כבד סגול כהה.
הסר מאריזות, לשטוף, ושמורה. באמצעות פינצטה או צבת מחט, להסיר כל נוצות נוצה עדיין מחובר לעור (תרנגולי הודו כשרים נוטים לדרוש את זה יותר מאחרים). משוך ושמור כל ידיות צהוב חיוור גלוי של שומן משני צדי הזנב (לא נמצא על כל הציפורים).
יש לשטוף את טורקיה בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש. רופף למלא חלל קטן (הצוואר) עם מלית. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ולהדק עם שיפוד מתכת. באופן רופף למלא חלל גוף גדול עם מלית.
העברת המילוי שנותר צלחת חמאה טפטוף עם מלאי 1/4 כוס. מכסים בנייר אלומיניום ומקררים עד מוכן לאפות.
להעביר תרנגול הודו, חזה כלפי מעלה, כדי מתלה במחבת צלייה. הכנס את קצות הכנפיים מתחת לשד וקשור מקלות תיפוף באופן רופף יחד עם חוט המטבח. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם חמאה מרוככת ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. בחוזקה לכסות את אזור השד עם נייר, עוזב כנפיים, ירכיים, ומקלות תיפוף חשופים.
מעבירים קורקבן, לב, צוואר ושומן הודו שמור לצליית מחבת סביב מתלה.
יוצקים 2 כוסות מלאי למחבת.
תרנגול הודו צלוי 45 דקות. למרוח עם מיצי פאן (להרים רדיד כדי להגיע לאזור השד) ולהמשיך צלייה, צלי כל 45 דקות, 1 1/2 שעות יותר (2 1/4 שעות בסך הכל). Baste שוב, אם מיצי פאן התאדו לתוך זיגוג, להוסיף 1 מלאי כוס למחבת. צולים עוד 45 דקות (3 שעות בסך הכל).
הסר רדיד מאזור השד, baste, ולהוסיף מלאי במידת הצורך, עד מיד לקרוא מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (קרוב אך לא נוגע העצם) רושם 82°, על 1 שעה יותר (4 שעות בסך הכל).
הכנס מיד לקרוא מדחום למרכז מלית בחלל הגוף. אם המדחום אינו קורא 74°, להעביר מלית לתבנית אפייה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה עד165, על 3 דקות במשך 10 מעלות. כסה וחמם. באמצעות מחזיקי טורקיה (או על ידי הכנסת כף גדולה להגשה לתוך חלל הגוף), להעביר טורקיה מגש גדול.
בואו לעמוד 30 דקות לפני גילוף.
בינתיים, אופים מלית נוספת ולעשות רוטב: להעלות את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
הסר giblets וצוואר מחבת קלייה ולהשליך.
יוצקים מיצי מחבת לתוך מדידת כוס או מפריד רוטב.
בואו לעמוד עד שהשומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות, ואז לרפרף ולשמר שומן או, אם באמצעות מפריד, בזהירות לשפוך מיצים לתוך כוס מדידה, שמירה על שומן נשאר מפריד.
העברת צלחת מכוסה בנייר כסף של מלית נוספת לתנור ואופים 10 דקות. בינתיים, להוסיף מספיק מלאי שנותר מיצי פאן סך 4 כוסות. למדוד שומן טורקיה, הוספת חמאה מומסת במידת הצורך 6 כפות בסך הכל. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים על חום מתון ולהוסיף שומן.
מקציפים בקמח, משפשפים חתיכות משוחות על תחתית המחבת, ואז מבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 דקה.
להקציף בתערובת מיץ פאן-מלאי ולהביא לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד רוטב מתעבה, על 5 דקות.
לטאטא הנותרים 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל ולשמור חם. (רוטב ניתן לשמור חם על חום נמוך מאוד, מכוסה, עד 20 דקות. אם זה מתעבה, רזה עם מלאי נוסף לפני ההגשה. אם העור יוצר על גבי, להקציף היטב כדי להתמוסס.)
כאשר מלית נוספת יש אפוי 10 דקות, להסיר רדיד ואופים, חשוף, עד מחומם דרך, כ 10 דקות.
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, ולאחר מכן להעביר לסירת רוטב. לגלף הודו ולהגיש רוטב ומילוי לצד.
* כדי להילחם יובש, רוב תרנגולי הודו קפוא וכמה טריים מוזרקים עם תמיסת מלח. זה לא דבר טוב, אם כי: ציפורים מוזרקות בדרך כלל חסרות טעם ויכולות להיות בעלות מרקם רגשני. מסיבה זו, אנו ממליצים לקנות תרנגול הודו טרי ולבדוק את התווית כדי להיות בטוחים שאין תוספים. (חפש את המילים " הכל טבעי.") Don ' t be too concerned, though, with the many other terms that can be applied to turkeys, such as free-range, organic, or heritage. הכל יכול להיות מצוין.
* בעת רכישת ציפור טרייה, הקפד לרכוש אותו לא יותר מיומיים לפני חג ההודיה. אם אתה חייב לקבל ציפור קפואה, להפשיר אותו במקרר במחבת לתפוס טיפות, ומאפשר 24 שעות מלאות עבור כל 5 קילו.
* מילוי חם ולח הוא סביבה אופטימלית עבור חיידקים כגון סלמונלה או e. coli להתרבות, ולכן חשוב לעקוב אחר נהלים בטוחים. הקפד להפוך את המילוי ברגע האחרון, כך שהוא יכול ללכת לתוך הציפור חם. זה עוזר לו לעבור מעל "אזור הסכנה" (טווח הטמפרטורה האופטימלי לצמיחת חיידקים) מהר יותר במהלך הקלייה. כאשר אתה מסיר את טורקיה מהתנור, הקפד לבדוק את הטמפרטורה באמצע המילוי כדי לוודא שזה 74°, הטמפרטורה שבה חיידקים ייהרגו. אם זה לא165, לגרוף אותו מתוך החלל ומיקרוגל אותו כפי שמכוון במתכון.
* יותר מלית טיפים: הקפד לא לארוז את החללים, כמו המילוי יתרחב במהלך הבישול. באופן רופף למלא את טורקיה, ולאחר מכן להפיץ את תוספת בצלחת תבשיל (לא יותר מ 2 אינץ ' עמוק) ולאפות אותו לאחר טורקיה יוצאת (הקפד לקרר אותו עד אז כדי לעכב את צמיחת חיידקים).
לטפטף את החלק בתבשיל עם מלאי נוסף כדי לפצות על המיצים זה לא יקבל מהתרנגול הודו. אם אתה רוצה את המילוי מבושל בתוך טורקיה להיות לח במיוחד (בניגוד בעל קרום פריך שבו הוא חשוף), לכסות את החלק החשוף עם חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום.
* הדעות משתנות אם למלא את הציפור או לא-יש אנשים שחושבים שזה יכול לגרום לבישול לא אחיד. למידע נוסף בנושא, ראה פריימר טורקיה שלנו. אם אתה מעדיף לא למלא את הציפור שלך, למלא את החללים עם תערובת ירקות ועשבים קצוצים כי יהיה להקנות את טעמו על הבשר ומיצי פאן: קוצצים 1 בצל, 1 צלע סלרי עם עלים, 1 גזר, ו 3 כפות פטרוזיליה טרייה.
מערבבים את זה עם 1 כפית כל רוזמרין מיובש, מרווה, וקורנית.
מפזרים את החללים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי ומניחים את התערובת בפנים. לציפור לא מאוישת ייקח בערך 15 דקות עד חצי שעה פחות לבשל מאשר לציפור מפוחלצת. כאשר תרנגול ההודו מבושל, להטות אותו כדי לאפשר כל מיצים שנאספו בחלל כדי לנקז לתוך המחבת. אין להגיש את תערובת הירקות, כפי שהוא אולי לא מבושל לטמפרטורה בטוחה.
* מתכון זה יכול בקלות להיות scaled עד לשרת יותר אנשים. אומדן על 1 עד 1 1/2 פאונד לאדם. זמני בישול (לציפור ממולאת, מבושל ב 163° לטמפרטורה פנימית של180) יהיו כדלקמן: 8 עד 12 פאונד: 3 עד 3 1/2 hours12 עד 14 פאונד: 3 1/2 עד 4 hours14 עד 18 פאונד: 4 עד 4 1/4 hours18 עד 20: 4 1/4 ל 4 3/4 hours20 עד 24 פאונד: 4 3/4 עד 5 1/4 שעות
* כמה מומחים מעדיפים לבשל תרנגולי הודו שלהם לטמפרטורה פנימית של 77° (ולא180, כמו במתכון זה). אם לא אכפת לך שהבשר מעט ורוד, זה בטוח לחלוטין והופך אותו לח יותר. עם זאת, ריק רוג ' רס, שיצר את המתכון הזה, מאמין כי הבשר הכהה בפרט לא להשיג את הטעם והמרקם האופטימלי שלה עד שהוא מגיע180. אם אתה בוחר למלא את טורקיה שלך לבשל אותו רק170, המילוי שלה כמעט בהחלט לא יגיע לטמפרטורה בטוחה של165. כאשר אתה מסיר את טורקיה מהתנור, הקפד לבדוק את הטמפרטורה במרכז המילוי, ואם יש צורך להסיר אותו ומיקרוגל כפי שמכוון במתכון.
לתת לתרנגול ההודו לעמוד חצי שעה אחרי שהוא יוצא מהתנור הוא חלק חיוני בתהליך הקלייה. כאשר בשר צולה, המיצים שלה לעבור לקצה החיצוני של הבשר.
לתת לו לנוח נותן למיצים זמן להפיץ מחדש, מה שהופך את טורקיה moister. בונוס נוסף: זמן המנוחה מספק חלון מצוין של הזדמנות להפוך את הרוטב לחמם את הכלים בצד. אין צורך לכסות את הציפור-זה יישאר חם מספיק, וכיסוי זה יהיה רק לרכך את העור הפריך.