קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן

עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי קלאסי עם מלית Herbed ורוטב מיושן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 839 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, סביב מלאי טורקיה חם, בית חווה חם מלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם מילוי לחם אפוי ורוטב קרביים, עוף צלוי בסגנון הישן ורוטב., ו הודו צלוי עם מילוי לחם מיושן.

הוראות

1
מניחים מדף תנור בעמדה הנמוכה ביותר ומחממים תנור ל 163°. חמאה 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת או תבשיל 2 ליטר. מברשת קלה צלייה מתלה עם שמן צמחי ומקום במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר חבילת פלסטיק או נייר של giblets מטורקיה (בדרך כלל בחלל קטן).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
להסיר מן האריזה ולשטוף; ריזרב gizzard ולב; להשליך תקליטונים, כבד סגול כהה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
4
הסר צוואר מחלל גדול.
5
הסר מאריזות, לשטוף, ושמורה. באמצעות פינצטה או צבת מחט, להסיר כל נוצות נוצה עדיין מחובר לעור (תרנגולי הודו כשרים נוטים לדרוש את זה יותר מאחרים). משוך ושמור כל ידיות צהוב חיוור גלוי של שומן משני צדי הזנב (לא נמצא על כל הציפורים).
6
יש לשטוף את טורקיה בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש. רופף למלא חלל קטן (הצוואר) עם מלית. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ולהדק עם שיפוד מתכת. באופן רופף למלא חלל גוף גדול עם מלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
7
העברת המילוי שנותר צלחת חמאה טפטוף עם מלאי 1/4 כוס. מכסים בנייר אלומיניום ומקררים עד מוכן לאפות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
להעביר תרנגול הודו, חזה כלפי מעלה, כדי מתלה במחבת צלייה. הכנס את קצות הכנפיים מתחת לשד וקשור מקלות תיפוף באופן רופף יחד עם חוט המטבח. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם חמאה מרוככת ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. בחוזקה לכסות את אזור השד עם נייר, עוזב כנפיים, ירכיים, ומקלות תיפוף חשופים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
מעבירים קורקבן, לב, צוואר ושומן הודו שמור לצליית מחבת סביב מתלה.
מרכיבים שתצטרך
שומן טורקיהשומן טורקיה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
יוצקים 2 כוסות מלאי למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
תרנגול הודו צלוי 45 דקות. למרוח עם מיצי פאן (להרים רדיד כדי להגיע לאזור השד) ולהמשיך צלייה, צלי כל 45 דקות, 1 1/2 שעות יותר (2 1/4 שעות בסך הכל). Baste שוב, אם מיצי פאן התאדו לתוך זיגוג, להוסיף 1 מלאי כוס למחבת. צולים עוד 45 דקות (3 שעות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר רדיד מאזור השד, baste, ולהוסיף מלאי במידת הצורך, עד מיד לקרוא מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (קרוב אך לא נוגע העצם) רושם 82°, על 1 שעה יותר (4 שעות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
הכנס מיד לקרוא מדחום למרכז מלית בחלל הגוף. אם המדחום אינו קורא 74°, להעביר מלית לתבנית אפייה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה עד165, על 3 דקות במשך 10 מעלות. כסה וחמם. באמצעות מחזיקי טורקיה (או על ידי הכנסת כף גדולה להגשה לתוך חלל הגוף), להעביר טורקיה מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
14
בואו לעמוד 30 דקות לפני גילוף.
15
בינתיים, אופים מלית נוספת ולעשות רוטב: להעלות את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
הסר giblets וצוואר מחבת קלייה ולהשליך.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
17
יוצקים מיצי מחבת לתוך מדידת כוס או מפריד רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
בואו לעמוד עד שהשומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות, ואז לרפרף ולשמר שומן או, אם באמצעות מפריד, בזהירות לשפוך מיצים לתוך כוס מדידה, שמירה על שומן נשאר מפריד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
19
העברת צלחת מכוסה בנייר כסף של מלית נוספת לתנור ואופים 10 דקות. בינתיים, להוסיף מספיק מלאי שנותר מיצי פאן סך 4 כוסות. למדוד שומן טורקיה, הוספת חמאה מומסת במידת הצורך 6 כפות בסך הכל. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים על חום מתון ולהוסיף שומן.
מרכיבים שתצטרך
שומן טורקיהשומן טורקיה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
20
מקציפים בקמח, משפשפים חתיכות משוחות על תחתית המחבת, ואז מבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
21
להקציף בתערובת מיץ פאן-מלאי ולהביא לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד רוטב מתעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
22
לטאטא הנותרים 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל ולשמור חם. (רוטב ניתן לשמור חם על חום נמוך מאוד, מכוסה, עד 20 דקות. אם זה מתעבה, רזה עם מלאי נוסף לפני ההגשה. אם העור יוצר על גבי, להקציף היטב כדי להתמוסס.)
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
23
כאשר מלית נוספת יש אפוי 10 דקות, להסיר רדיד ואופים, חשוף, עד מחומם דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
24
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, ולאחר מכן להעביר לסירת רוטב. לגלף הודו ולהגיש רוטב ומילוי לצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
* כדי להילחם יובש, רוב תרנגולי הודו קפוא וכמה טריים מוזרקים עם תמיסת מלח. זה לא דבר טוב, אם כי: ציפורים מוזרקות בדרך כלל חסרות טעם ויכולות להיות בעלות מרקם רגשני. מסיבה זו, אנו ממליצים לקנות תרנגול הודו טרי ולבדוק את התווית כדי להיות בטוחים שאין תוספים. (חפש את המילים " הכל טבעי.") Don ' t be too concerned, though, with the many other terms that can be applied to turkeys, such as free-range, organic, or heritage. הכל יכול להיות מצוין.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
* בעת רכישת ציפור טרייה, הקפד לרכוש אותו לא יותר מיומיים לפני חג ההודיה. אם אתה חייב לקבל ציפור קפואה, להפשיר אותו במקרר במחבת לתפוס טיפות, ומאפשר 24 שעות מלאות עבור כל 5 קילו.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
* מילוי חם ולח הוא סביבה אופטימלית עבור חיידקים כגון סלמונלה או e. coli להתרבות, ולכן חשוב לעקוב אחר נהלים בטוחים. הקפד להפוך את המילוי ברגע האחרון, כך שהוא יכול ללכת לתוך הציפור חם. זה עוזר לו לעבור מעל "אזור הסכנה" (טווח הטמפרטורה האופטימלי לצמיחת חיידקים) מהר יותר במהלך הקלייה. כאשר אתה מסיר את טורקיה מהתנור, הקפד לבדוק את הטמפרטורה באמצע המילוי כדי לוודא שזה 74°, הטמפרטורה שבה חיידקים ייהרגו. אם זה לא165, לגרוף אותו מתוך החלל ומיקרוגל אותו כפי שמכוון במתכון.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
* יותר מלית טיפים: הקפד לא לארוז את החללים, כמו המילוי יתרחב במהלך הבישול. באופן רופף למלא את טורקיה, ולאחר מכן להפיץ את תוספת בצלחת תבשיל (לא יותר מ 2 אינץ ' עמוק) ולאפות אותו לאחר טורקיה יוצאת (הקפד לקרר אותו עד אז כדי לעכב את צמיחת חיידקים).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
לטפטף את החלק בתבשיל עם מלאי נוסף כדי לפצות על המיצים זה לא יקבל מהתרנגול הודו. אם אתה רוצה את המילוי מבושל בתוך טורקיה להיות לח במיוחד (בניגוד בעל קרום פריך שבו הוא חשוף), לכסות את החלק החשוף עם חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
* הדעות משתנות אם למלא את הציפור או לא-יש אנשים שחושבים שזה יכול לגרום לבישול לא אחיד. למידע נוסף בנושא, ראה פריימר טורקיה שלנו. אם אתה מעדיף לא למלא את הציפור שלך, למלא את החללים עם תערובת ירקות ועשבים קצוצים כי יהיה להקנות את טעמו על הבשר ומיצי פאן: קוצצים 1 בצל, 1 צלע סלרי עם עלים, 1 גזר, ו 3 כפות פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
(24 ספירה)(24 ספירה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מערבבים את זה עם 1 כפית כל רוזמרין מיובש, מרווה, וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מפזרים את החללים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי ומניחים את התערובת בפנים. לציפור לא מאוישת ייקח בערך 15 דקות עד חצי שעה פחות לבשל מאשר לציפור מפוחלצת. כאשר תרנגול ההודו מבושל, להטות אותו כדי לאפשר כל מיצים שנאספו בחלל כדי לנקז לתוך המחבת. אין להגיש את תערובת הירקות, כפי שהוא אולי לא מבושל לטמפרטורה בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
* מתכון זה יכול בקלות להיות scaled עד לשרת יותר אנשים. אומדן על 1 עד 1 1/2 פאונד לאדם. זמני בישול (לציפור ממולאת, מבושל ב 163° לטמפרטורה פנימית של180) יהיו כדלקמן: 8 עד 12 פאונד: 3 עד 3 1/2 hours12 עד 14 פאונד: 3 1/2 עד 4 hours14 עד 18 פאונד: 4 עד 4 1/4 hours18 עד 20: 4 1/4 ל 4 3/4 hours20 עד 24 פאונד: 4 3/4 עד 5 1/4 שעות
10
* כמה מומחים מעדיפים לבשל תרנגולי הודו שלהם לטמפרטורה פנימית של 77° (ולא180, כמו במתכון זה). אם לא אכפת לך שהבשר מעט ורוד, זה בטוח לחלוטין והופך אותו לח יותר. עם זאת, ריק רוג ' רס, שיצר את המתכון הזה, מאמין כי הבשר הכהה בפרט לא להשיג את הטעם והמרקם האופטימלי שלה עד שהוא מגיע180. אם אתה בוחר למלא את טורקיה שלך לבשל אותו רק170, המילוי שלה כמעט בהחלט לא יגיע לטמפרטורה בטוחה של165. כאשר אתה מסיר את טורקיה מהתנור, הקפד לבדוק את הטמפרטורה במרכז המילוי, ואם יש צורך להסיר אותו ומיקרוגל כפי שמכוון במתכון.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
לתת לתרנגול ההודו לעמוד חצי שעה אחרי שהוא יוצא מהתנור הוא חלק חיוני בתהליך הקלייה. כאשר בשר צולה, המיצים שלה לעבור לקצה החיצוני של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
לתת לו לנוח נותן למיצים זמן להפיץ מחדש, מה שהופך את טורקיה moister. בונוס נוסף: זמן המנוחה מספק חלון מצוין של הזדמנות להפוך את הרוטב לחמם את הכלים בצד. אין צורך לכסות את הציפור-זה יישאר חם מספיק, וכיסוי זה יהיה רק לרכך את העור הפריך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות