עוף צלוי ריחני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף קארי ריחני, סלט עוף בקארי ריחני, ו לימון, מרק עוף ריחני.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
שים לימון וראש שום לתוך חלל התרנגולות, ואז לשים לתוך מגש צלייה.
מערבבים חמאה, שום וחצי התבלינים ופוזרים על חזה עוף ורגליים. עונה היטב. יכול להיות מוכן עד יום קדימה ושמר מכוסה במקרר.
שים את השום הנותר במגש ועוף צלוי עבור 1 שעה.
מערבבים תבלינים הנותרים לתוך יוגורט ועונה.
מוציאים עוף מהתנור וחונקים עם יוגורט. כפית כמה מיצים מעל, להוסיף את הלימון שנותר למגש, ולאחר מכן לצלות במשך 15 דקות או עד היוגורט הוא זהוב ולהגדיר והמיצים לרוץ ברור. הרם עוף על לוח, לכסות ולנוח במשך 10 דקות לפני גילוף.