עוף צרוב בפרמזן עם רוטב טבילה עגבניות חריף ותפוחי אדמה אפויים פעמיים עם צ'דר ובייקון
המתכון של עוף פרמזן צרוב עם רוטב טבילה עגבניות חריף ותפוחי אדמה אפויים פעמיים עם צ'דר ובייקון ניתן להכין תוך כשעה ו-35 דקות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 572 קלוריות, 44 גרם חלבון ו-24 גרם שומן למנה. תמורת 3.07$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אם יש לכם אבקת צ'ילי, חרדל דיז'ון, רצועות עוף ועוד חופן מרכיבים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. עם ציון ספונקולרי של 60%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: זיתי צ'דר אפויים עם רוטב מטבל פרמזן, ביס כרובית אפוי עם רוטב מטבל צ'דר, ביס כרובית אפוי עם רוטב מטבל צ'דר.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עירית טרייה קצוצה, כקישוט אופציונלי
2
אופים תפוחי אדמה במשך שעה, עד שהם רכים. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, חותכים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו, מוציאים את הבשר, משאירים קליפה בגודל 1/4 אינץ' ומעבירים את הבשר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צ'דר מגורר, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צ'דר מגורר, ועוד לקישוט
4 פרוסות בייקון הודו, קצוצות ומבושלות עד לפריכות
3
מוסיפים בייקון, שמנת חמוצה וצ'דר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור. מורחים את התערובת בחזרה לתוך הקליפות וזורקים את כל הקונכיות שנותרו.