עוף צרפתי
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תחליפי ביצים, קמח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: Salade Francais Espagnole, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים במנה רדודה.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של ניילון נצמד, וחצי קילו עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך. לדלות עוף בקמח, ולטבול בתערובת תחליף הביצה.
חום 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים 4 חצאי חזה עוף; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר עוף מהמחבת; להתחמם. נגב את הטפטוף מחבת עם מגבת נייר. חזור על ההליך עם 1 1/2 כפיות שמן ואת העוף שנותר.
ממיסים חמאה במחבת; מוסיפים 1/4 כוס יין ו 3 כפות מיץ. מביאים לרתיחה; מבשלים 10 שניות.