קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוף קורדון בלו לזניה

עוף קורדון בלו לזניה
עוף קורדון בלו לזניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אטריות לזניה, תיבול, מעדנייה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 28 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו לזניה, עוף קורדון בלו לזניה, ו קורדון בלו לזניה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים לזניה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
ניקוז.
4
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מערבבים גבינת שמנת לתוך חמאה חמה עד שהוא מתחיל להמיס, על 5 דקות. מתבלים במלח, אבקת בצל ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
גבינת שמנתגבינת שמנת
אבקת בצלאבקת בצל
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
להקציף חלב חם בהדרגה לתוך גבינת שמנת עד חלקה; מערבבים ב 1 1/2 כוס גבינה שוויצרית. להביא רוטב לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד גבינה נמסה רוטב התעבה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
גבינהגבינה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הסר מהחום.
7
מורחים 3/4 כוס רוטב גבינה לתחתית צלחת אפייה 9x9 אינץ'. מסדרים 1/3 של האטריות לזניה על הרוטב ומפיצים חצי מהעוף המבושל וחצי מהחזיר על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
עוף מבושלעוף מבושל
רוטברוטב
פסטהפסטה
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
יוצקים רוטב 1 כוס על עוף וחזיר. חזור על שכבות החל ממחצית אטריות הלזניה שנותרו, עוף שנותר, בשר חזיר שנותר, ועוד 1 כוס של רוטב גבינה. סיום על ידי שכבות שאריות אטריות לזניה, נשאר רוטב, 1/2 כוס גבינה שוויצרית, ופירורי לחם;מפזרים העליון עם תיבול איטלקי צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
אטריות לזניהאטריות לזניה
פירורי לחםפירורי לחם
רוטברוטב
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
עוף שלםעוף שלם
חםחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד פירורים הם השחמה, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
בואו תבשיל לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.