עוף קורדון בלו לזניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אטריות לזניה, תיבול, מעדנייה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 28 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו לזניה, עוף קורדון בלו לזניה, ו קורדון בלו לזניה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים לזניה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
ניקוז.
4
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מערבבים גבינת שמנת לתוך חמאה חמה עד שהוא מתחיל להמיס, על 5 דקות. מתבלים במלח, אבקת בצל ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
גבינת שמנת
אבקת בצל
חמאה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
להקציף חלב חם בהדרגה לתוך גבינת שמנת עד חלקה; מערבבים ב 1 1/2 כוס גבינה שוויצרית. להביא רוטב לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד גבינה נמסה רוטב התעבה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גבינה שוויצרית
גבינה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
הסר מהחום.
7
מורחים 3/4 כוס רוטב גבינה לתחתית צלחת אפייה 9x9 אינץ'. מסדרים 1/3 של האטריות לזניה על הרוטב ומפיצים חצי מהעוף המבושל וחצי מהחזיר על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
עוף מבושל
רוטב
פסטה
חם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
יוצקים רוטב 1 כוס על עוף וחזיר. חזור על שכבות החל ממחצית אטריות הלזניה שנותרו, עוף שנותר, בשר חזיר שנותר, ועוד 1 כוס של רוטב גבינה. סיום על ידי שכבות שאריות אטריות לזניה, נשאר רוטב, 1/2 כוס גבינה שוויצרית, ופירורי לחם;מפזרים העליון עם תיבול איטלקי צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
אטריות לזניה
פירורי לחם
רוטב
גבינה שוויצרית
עוף שלם
חם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
9
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד פירורים הם השחמה, על 10 דקות יותר.