עוף קורדון בלו קרפים
המתכון עוף קורדון בלו קרפים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חזה עוף, ירך חזיר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו קרפים, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלב עם מקצף עד בשילוב טוב.
מוסיפים קמח, 1/2 כוס בכל פעם, וסוכר, ערבוב עם להקציף עד לא גושים להישאר הבלילה היא מעט רזה יותר הבלילה פנקייק. (אם הבלילה עבה מדי, להוסיף יותר חלב; אם רזה מדי, להוסיף יותר קמח.)
מחממים מחבת 6 עד 8 אינץ ' מעל חום בינוני.
להוסיף 1/2 כפית שמן ולסובב לתחתית המעיל של מחבת. עבור כל קרפ, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה למחבת. מיד להטות ולסובב מחבת כך שכבה דקה של הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום בהיר וקצוות להתחיל להתכרבל, על 2 דקות. הפעל מרית רחבה סביב קצה כדי לשחרר; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום בהיר. חזור עם הבלילה שנותרה, הוספת שמן למחבת לפי הצורך. מחסנית קרפים, הנחת נייר שעווה בין; לשמור מכוסה.
בקערה בינונית, לזרוק עוף, חזיר וגבינה. מחלקים מילוי בין קרפים; להפשיל.
מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפייה.
אופים חשפו 15 דקות או עד חם.
בינתיים, ב 1 1/2-סיר ליטר, מערבבים נמרצות חלמונים ומיץ לימון עם מקציף חוט.
מוסיפים מלח וכוס 1/4 של החמאה.
חום מעל חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד החמאה נמסה.
להוסיף 1/4 כוס חמאה הנותרים. המשיכו לערבב במרץ עד שהחמאה נמסה והרוטב מתעבה. (הקפד חמאה נמסה לאט כך ביצים יש זמן לבשל והרוטב מתעבה מבלי להתכרבל.) אם רוטב curdles (מתחיל להיפרד), להוסיף על 1 כף מים רותחים להכות במרץ עם whisk עד חלקה.
כדי לשרת, מקום קרפים על צלחות בודדות. למעלה עם רוטב הולנדז.