עוף קיץ מחבת אחת
עוף קיץ מחבת אחת הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 653 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש רבעי רגל עוף, עלי בזיליקום, שן שום שמנמן, שעועית חמאה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. עוף קיץ פשוט עם מחבת אחת, ביצי קיץ מחבת אחת, ו מחבת צרוב קיצית סקווש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
חותכים את הפלפלים חצי לאורכים לגרוף את הזרעים ואת הממברנה הלבנה, אבל מנסה לשמור על הגבעול מחובר. דברים כל פלפל חצי עם בזיליקום (אבל לא להשתמש בכל זה), שום וחצי עגבניות.
לכרבל את חצאי הפלפל הממולא לצד העוף בדיל קלייה.
טפטוף השמן על הכל מתבלים עם פלפל ומלח, אם משתמשים. צולים את העוף ואת הפלפלים במשך 25-30 דקות עד שהעוף הוא זהוב עם עור פריך, והפלפלים והעגבניות התרככו ומקומטים. הרם את העוף ואת הפלפלים הממולאים על צלחת, להטות את הפלפלים כך המיץ טעים מתנקז לתוך פח הצלייה.
מניחים את הפח על להבה נמוכה ושופכים פנימה טיפת מים.
מוסיפים את השעועית ומערבבים היטב כדי לשחרר כל חתיכות דביקות ממגש הקלייה. מערבבים את בזיליקום הנותר דרך השעועית וכפית אותם לצד העוף והפלפלים.