עוף קל-מרק אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק אורז עוף-בר אור. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון, בישול מהיר ואורז לערבב, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו אור & מרק אורז בר מבושל איטי ובריא, אורז בר, שעורה ומרק כרישה (מתכון חמאה קלה), ו מרק עוף ואורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים על מגבת נייר; להתפורר ולהניח בצד.
בתנור הולנדית nonstick או סיר 4 ליטר, לערבב עוף, אורז עם תוכן של מנות תיבול מרק.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 5 עד 10 דקות או עד רייס מכרז.
בצנצנת קטנה עם מכסה הדוק, לנער 1 כוס החלב והקמח עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח, נותרים 3 כוסות חלב, הבייקון, פימינטוס ושרי לתערובת האורז; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מתמיד, עד שהמרק מבעבע ומעובה והעוף כבר לא ורוד במרכז. אם תרצה, מתבלים בטעם מלח ופלפל.