עוף-קציצה יאקיטורי
המתכון עוף קציצה Yakitori מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. אם יש לך סוכר, מלח כשר, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב את הסאקה, רוטב סויה, סוכר ו 1/4 כוס של מירין; להרתיח עד מופחת 3/4 כוס, 3 דקות.
בקערה, לשלב את העוף, מלח, שאלוט, גרידה ואת 2 כפות הנותרים של מירין. בעדינות מעיל גיליון אפייה מעוטר עם 1 כפית שמן. טופס תערובת העוף לתוך 24 כדורי בשר.
מברשת את כדורי הבשר עם הנותרים 2 כפיות שמן ולסדר אותם על תבנית האפייה.
אופים במשך כ 6 דקות, עד כדורי הבשר בקושי מבושל דרך.
תדליק גריל. חוט את כדורי הבשר על 8 שיפודי במבוק וגריל על חום גבוה בינוני, מפנה, עד חרוך קלות, על 2 דקות. להפחית את החום נמוך לצחצח את כדורי הבשר עם הרוטב. גריל, סיבוב וצחצוח, עד מזוגג, 30 שניות יותר.