עוף שום קייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף שום קייב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 170 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, עירית, להפיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים התפשטות, עירית ואבקת שום; צורה לתוך מלבן 3x2 אינץ'. לכסות להקפיא כ -30 דקות או עד המשרד.
תנור חום 218°. תרסיס מחבת מרובע, 9x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לשטח כל חזה עוף בעובי של חצי עד 1/4 אינץ ' בין יריעות ניילון נצמד או נייר שעווה.
חותכים עירית תערובת לרוחב 6 חתיכות.
מניחים 1 חתיכת במרכז כל חצי חזה עוף. מקפלים צדדים ארוכים של עוף על תערובת עירית; לקפל את הקצוות מאובטח עם קיסם.
מערבבים דגנים, פטרוזיליה ופפריקה. לטבול עוף לתוך חלב חמאה, ואז מעיל בקלילות ובאופן שווה עם תערובת דגנים.
מניחים עוף, צדי התפר למטה, במחבת.
אופים חשופים כ -35 דקות או עד שהעוף הוא כבר לא ורוד במרכז.