אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, עוף שומשום עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -29 גרם חלבון , 28 גרם שומן ובסך הכל 502 קלוריות . והוא יספק כ 6 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, חזה עוף, שמן שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 175 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כשעה . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף שומשום בגריל , סלט טמפה אסייתי עם רוטב שומשום ליים , וסלמון שומשום תפוזים בדם .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שטפו את העוף תחת מים זורמים קרים, יבשו וגוזרים כל עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 ענפי כוסברה, לקישוט
עד 6 ענפי כוסברה, לקישוט
3
חותכים את העוף לקוביות בגודל 1 אינץ' ומכניסים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
4
מוסיפים את מרכיבי המרינדה לקערה ומערבבים לאיחוד. מניחים בצד למרינדה בזמן שמכינים את הרוטב.
להכנת הרוטב: בסיר מוסיפים את שמן השומשום ומניחים על אש קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומטגנים בעדינות עד לריח, כ-2 עד 3 דקות. בינתיים מערבבים את שאר מרכיבי הרוטב בקערת ערבוב ומערבבים היטב להמסת עמילן התירס. יוצקים בעדינות לסיר עם הג'ינג'ר והשום המטוגנים. מערבבים תוך כדי יוצקים כי עמילן התירס יתעבה די מהר. לשמור על חום על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
בסיר עם תחתית כבדה או בטיגון עמוק מחממים מספיק שמן כדי להגיע למחצית דפנות הסיר, ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
מטגנים את העוף, במנות קטנות, עד להזהבה ופריכה, כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
9
מוציאים את העוף בעזרת מסננת רשת ומסננים על נייר סופג. מתבלים במעט מלח, לפי הטעם. להגשה, מסדרים את העוף המטוגן על מגש ויוצקים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מפזרים כמות נדיבה של שומשום קלוי ומקשטים בבצל ירוק וענפי כוסברה.