עוף שומשום דביק
עוף שומשום דביק דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לך רוטב סויה, מיץ לימון, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: עוף שומשום דביק, כנפי עוף שומשום דביקות, ו מכרזי עוף בשומשום דביק.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הדבש, רוטב סויה, מיץ לימון ושומשום. טובלים את חתיכות העוף לתוך הרוטב למעייל, ואז מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
אופים במשך כ 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד עוף מבושל דרך רוטב הוא caramelized.