עוף שומשום לו מיין
אם יש לכם חצאי חזה עוף, שמן שומשום, מוקפץ lo mein ארוחה המתנע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 99% המנה הזו מעולה. נסו שומשום עוף Lo Mein, מבשלים את הספר: שרימפס מוקפץ עם Lo Mein ו Jinger-Sesame Vinaigrette, ו Pancit קנטון (aka lo מיין או צ'או מיין) (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול nonstick.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד חם.
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים 4 עד 5 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מוסיפים שמן שומשום, ירקות קפואים, מנות רוטב מן המתנע ארוחה תרמילי אפונה שלג; מבשלים ומערבבים 7 עד 10 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.