עוף שיכור
אם יש לכם בירה, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 38%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף שיכור, עוף שיכור, ו עוף שיכור.
הוראות
מחממים גריל פחם מעל חום גבוה. כאשר הגחלים חמים וזוהרים, בזהירות לדחוף אותם אל הצדדים של הגריל, משאיר שטח פתוח באמצע הגריל. לשטוף ולנקז עוף. מעיל את העוף מבפנים ומבחוץ עם מלח מתובל ותיבול הבית. פתח את פחית הבירה בזהירות להכניס ענף של רוזמרין. לאחר מכן, מניחים את פחית הבירה לתוך חלל הגוף החל בחלק האחורי של העוף. בזהירות למקם את העוף על מרכז הגריל, מול 1 של הגחלים, לוודא שלא לשפוך את הבירה. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהעוף נעשה, כ 45 דקות עד 1 שעה, הופכים את העוף לפי הצורך. העוף נעשה כאשר המיץ פועל ברור.
מגישים עוף עם צדדים ברביקיו האהובים.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.