עוף של סבתא
עוף של סבתא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. לכו לחנות, קחו מלח ופלפל סדוק, שאלוט, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Poulet de Grand-Mere, PÂTÈ GRAND-MERE, ו רוטב צדפות " Grand-Mere.
הוראות
במחבת עמידה 10-12 אינץ ' מעל חום גבוה, מרתיחים יין ובצלצלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהנוזל מתאדה, כ -12 דקות.
מוסיפים מרק למחבת; מרתיחים עד מופחת 1 3/4 כוסות, על 12 דקות. מערבבים רסק עגבניות וחצי מרווה; מבשלים מעל חום בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים רוטב לתוך קערה ומוסיפים 1 כף שמן זית. לשטוף ולנגב מחבת יבש.
בקערה אחרת, לשלב מרווה הנותרים, חרדל, טימין, ושום.
מצד ארוך על כל שד, למשוך עור עוף כמעט בחינם, משאיר מחובר על הקצה השני. למרוח אזורים חשופים באופן שווה עם תערובת חרדל. בצורה מסודרת להניח את העור בחזרה במקום.
מניחים מחבת מעל חום גבוה ומוסיפים 2 כפיות שמן זית. כאשר חם, להוסיף עוף, עור למטה, חום היטב, 2 עד 3 דקות. אל תהפוך חתיכות.
מניחים מחבת בתנור 450 ואופים עד שהעוף כבר לא ורוד בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), כ -15 דקות. תשליך שומן מפן. הגדר כל חתיכת עוף, עור למעלה, על צלחת ארוחת ערב; להתחמם.
מוסיפים רוטב למחבת ומערבבים על חום גבוה עד לבעירת. רוטב כפית באותה מידה סביב עוף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.