עוף תפוז אפוי ואורז חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף תפוז אפוי ואורז חום. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, מיץ תפוזים, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: עוף קל כתום מעל אורז חום, עוף כתום עם אורז חום (ללא גלוטן), ו אורז חום כתום רזה.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רק מתחיל חום ורך, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, מרק עוף, אורז, 1/4 כוס מיץ התפוזים, 2 כפיות של גרידת התפוזים, 1 כף שמן ו 3/4 כפית מלח לתבנית אפייה 2 ליטר ומערבבים לשלב.
לזרוק את העוף עם הנותרים 1 כף שמן, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה בינונית. נסטלי את העוף לתערובת האורז. מכסים את הצלחת בנייר כסף ומעבירים אותה לתנור, נזהרים שלא לשפוך.
הסר את רדיד ולטפטף את העוף עם 2 כפות של מיץ תפוזים. ממשיכים לאפות עד שרוב הנוזל נספג, העוף מבושל במלואו והאורז רך, כ -50 דקות יותר.
טפטוף העוף עם מיץ התפוזים הנותר.
מפזרים את המטבעה, צנוברים ואת הכמות הרצויה של גרידת תפוזים הנותרים על המנה ומגישים.