עוף תפוח אדמה פריך אפוי
עוף תפוח אדמה פריך אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מ Allrecipes יש 8 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, אבקת שום, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: שעועית אפויה עם קרוטונים תפו " א פריכים ועוף צלוי, בטטה-וואפלים שקדים עם עוף קורנפלקס אפוי בתנור, ו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות.
הוראות
מניחים חתיכות עוף, חלב חמאה, עלי דפנה, שום, מלח ופלפל שחור לתוך שקית פלסטיק resealable גדול שקית ללוש כמה פעמים לערבב חלב חמאה ותבלינים עם עוף. לסחוט אוויר מן השקית, לאטום, ומקרר לפחות 2 שעות (עד לילה) כדי לרבד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים מדף בישול חוט למחבת צלייה.
מסננים מרינדה משקית וזורקים עלי דפנה.
מערבבים גבינת פרמזן, קמח, אבקת שום, פפריקה, ופלפל קאיין בקערה קטנה.
מוסיף תערובת גבינת פרמזן עוף בשקית, לסגור את התיק, ולנער כדי מעיל ביסודיות חתיכות עוף עם התערובת.
להקציף ביצה ומים בקערה רדודה.
מניחים פתיתי תפוחי אדמה לתוך קערה רדודה נפרדת. לטבול חתיכות עוף מקומח בתערובת ביצה; חתיכות רול פתיתי תפוחי אדמה מעיל ביסודיות. מסדרים את חתיכות העוף על מתלה תיל.
אופים עוף במשך 15 דקות ולהפוך חתיכות על מתלה; להמשיך לאפות עד העוף הוא כבר לא ורוד בפנים ציפוי הוא השחמה פריך, 15 עד 20 דקות יותר.