עורות תפוחי אדמה בייקון קנדי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו קליפות תפוחי אדמה בייקון קנדיות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 281 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם אבקת צ'ילי, בייקון קנדי, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. נסו עורות תפוחי אדמה גורמה קנדיים, עורות תפוחי אדמה בייקון, ו עורות תפוחי אדמה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה על צלחת חסינת מיקרוגל; דוקרים במזלג. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 14-17 דקות או עד שהוא רך אך יציב, מסתובב פעם אחת.
חותכים כל תפוח אדמה לחצי לאורכו. גורפים עיסה ומשאירים 1/4 אינץ'. מעטפת (מחק עיסה או שמור לשימוש אחר).
שלב רוטב שמן ופלפל; מברישים מעל קליפות תפוחי אדמה.
חותכים כל קליפת תפוחי אדמה לשניים לאורך.
מניחים על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
מפזרים את העגבנייה, הבייקון, הבצל והגבינה.
אופים ב 450 מעלות במשך 12-14 דקות או עד מחומם דרך גבינה נמס.