על ידי ברים Cracky
על ידי סדק הסורגים hor doe עשוי להיות רק אתה מחפש מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חלב, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו על ידי ברים Cracky, חטיף Cracky, ו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות f או 350 מעלות f. השתמשתי 177°. Line מחבת מתכת 13×9 אינץ ' עם רדיד וריסוס עם תרסיס אפייה. אם עושים חצי אצווה, להשתמש במחבת מתכת מרובע 8 אינץ'.
מערבבים את הקמח מנופה, מלח וסודה לשתייה בקערה קטנה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת וסוכר עד אור.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח וחלב לסירוגין לתערובת מוקצפת, מכים היטב. קח 1/3 של התערובת (אני ממליץ מעט יותר מ 1/
ולשים בקערה נפרדת עם שוקולד נמס ואגוזי מלך. מערבבים עד מעורב.
מורחים את תערובת השוקולד במחבת.
להניח את הקרקרים גרהם על תערובת השוקולד, ולאחר מכן לערבב את שבבי השוקולד עם הבלילה 2/3 הנותרים (לבן).
מורחים כי על הקרקרים גרהם.
אופים במשך 20 עד 25 דקות. חצי אצווה שלי לקח 23 דקות ב 177°. Cool לחלוטין, ואז להרים מן המחבת לחתוך לתוך 32 ברים או עם זאת רבים אתה מעדיף. אם אתה מתכנן לטבול את הסורגים, לחתוך טריזים ארוכים ולא ריבועים.לחטיפי שוקולד טבולים, ממיסים את החמאה בכוס מדידה נוזלית 2 כוס (Pyrex), מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד שהוא נמס ככל שהוא יכול מחום החמאה, ואז מיקרוגל במרווחים של 10 שניות, ערבוב בכל מרווח, עד שהוא חלק ונמס לחלוטין. טובלים את הסורגים ישר בכוס. אחרי שהם להגדיר, לחתוך אותם לריבועים.