עלי ארטישוק עם שרימפס ושומר
ארטישוק משאיר עם שרימפס ושומר דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-24 ומחירו 26 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 47 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. לכו לחנות והרימו לימון, קישוטים: ענפי שומר, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו שרימפס עטוף פרושוטו על ארטישוק, שומר וסלט עגבניות, עלי ארטישוק קלויים בגריל, ו עלי ארטישוק עם איולי פרמזן-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד 4 מרכיבים ראשונים עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה 1/4 כוס שמן זית. מערבבים בצל, אורגנו ושומר. הניחו בצד.
הביאו 3 כוסות מים לרתיחה; מוסיפים שרימפס ומבשלים 3 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים.
מסננים ושוטפים במים קרים. קלף שרימפס, דווין, אם תרצה בכך.
חותכים שרימפס לשניים לאורך. הניחו בצד.
חתוך את קצה הגבעול כך שהארטישוק יישב זקוף; מניחים בסיר קטן. סוחטים מיץ לימון על ארטישוק.
מוסיפים מים לכיסוי, מלח ו -3 כפות שמן זית; מביאים לרתיחה על אש בינונית. מכסים; מנמיכים את האש ומבשלים 20 עד 30 דקות או עד שהם רכים.
לקלף עלים. בעזרת כף, להסיר ולזרוק גדילן (לחנוק) מהלב. לב קוביות; הוסף לוויניגרט.
כפית ויניגרט על עלי ארטישוק; למעלה עם שרימפס.