עלי ענבים ממולאים
עלי ענבים ממולאים נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 114 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. אם יש לכם בצל, שמיר, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עלי ענבים ממולאים, עלי ענבים ממולאים, ו עלי ענבים ממולאים (עם בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבצלים והשמן במחבת ומבשלים על חום בינוני עד הבצלים רכים ושקופים, כ 10 דקות. בעוד הבצלים מבשלים, מקלפים את שיני השום ומועכים אותם למשחה במכתש ועלי.
מוסיפים את זה למחבת יחד עם עגבניות, מיץ לימון, רסק עגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את האורז.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בשמיר. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר.
בעוד זה קירור, לנקז את עלי הענבים בזהירות למשוך אותם לגזרים.
שימו אותם בקערה וכסו אותם במים קרים.
תן להם לספוג עד שאתה מוכן לגלגל.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מניחים עלה ענבים על משטח העבודה שלך, הצד המבריק למטה.
מוסיפים 1 כף של תערובת האורז לאמצע עלה הענבים. מקפלים את הצדדים על האורז ומגלגלים את העלה לצורת יומן קטנה, בערך בגודל האגודל של ג 'ורג'. חזור עם האורז שנותר, הצבת עלים ממולאים לתוך 9 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה. כאשר המנה מלאה, מכסים את העלים הממולאים בכמה שכבות של עלי ענבים שטוחים ויוצקים 1 כוס מים. לכסות ולאפות במשך 1 שעה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לקרר.