אם יש לך גבינה, שמנת כבדה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -42 דקות. נסו סלט עוף עם גבינה כחולה וענבים, מתכון ענבים עם גבינה כחולה ואפרסקים, ו כריכי גבינה כחולה עם אגוזי פקאן וענבים (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו גיליון אפייה קטן או צלחת אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
2
במעבד מזון, למזג יחד את גבינת שמנת, גבינה כחולה, שמנת כבדה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
מוסיפים את הענבים ומערבבים עד שמצופים בתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ענבים
5
בקערה קטנה אחרת, מערבבים יחד את האגוזים, הסוכר והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
באמצעות מזלג, להעביר את הענבים, אחד בכל פעם, לתערובת אגוז, באמצעות ידיים נקיות, בעדינות להתגלגל בתערובת עד מצופה.