ענבים אגוז וגבינה כחולה
אם יש לך גבינה, שמנת כבדה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -42 דקות. נסו סלט עוף עם גבינה כחולה וענבים, מתכון ענבים עם גבינה כחולה ואפרסקים, ו כריכי גבינה כחולה עם אגוזי פקאן וענבים (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה קטן או צלחת אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
במעבד מזון, למזג יחד את גבינת שמנת, גבינה כחולה, שמנת כבדה עד חלקה.
מוסיפים את הענבים ומערבבים עד שמצופים בתערובת הגבינה.
בקערה קטנה אחרת, מערבבים יחד את האגוזים, הסוכר והפטרוזיליה.
באמצעות מזלג, להעביר את הענבים, אחד בכל פעם, לתערובת אגוז, באמצעות ידיים נקיות, בעדינות להתגלגל בתערובת עד מצופה.
מניחים את הענבים על תבנית האפייה מוכנה. מקררים למשך 2 עד 3 שעות ומגישים.
הערה של קוק: כדי טוסט אגוזי מלך, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F במשך 6 עד 8 דקות עד קלוי קלוי. מגניב לחלוטין לפני השימוש.